Rabu, 05 Oktober 2011

sampurasun!!

nepangkeun
jisim abdi sutarwan
mancen gawe di dinas pendidikan kota bandung
salaku pengawas tk/sd ti kawit taun 1997
kiwari ditugaskeun janten pengawas sakola di GUGUS TK 15(mawar),
GUGUS SD 17, pernahna di cibeunying kidul.
saheulaanan ngagem moto: TULIS YG DIKERJAKAN, kerjakan yg DITULIS.

Tidak ada komentar: